Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Βραδιά αφιερωμένη στους ιπτάμενους πυροσβέστες - Σεπτέμβριος 2009


μια σύντομη ανασκόπηση των δράσεων και εκδηλώσεων του Συλλόγου από τον Σεπτέμβριο 2009...


Τους ιπτάμενους πυροσβέστες τίμησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Βουτζά «Η Πρόοδος»

Μετά τις τρομακτικές μέρες που ζήσαμε στην περιοχή μας στα τέλη Αυγούστου 2009 λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών, το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του Νέου Βουτζά ανάλαβε την πρωτοβουλία να εκφράσει εμπράκτως τις σκέψεις των κατοίκων της περιοχής και να ευχαριστήσει ειδικά τους πιλότους του πυροσβεστικού σώματος που συνέβαλαν καταλυτικά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

[για περισσότερα..."κλικ" στον τίτλο της ανάρτησης]



Έτσι, στην εκδήλωση γνωριμίας του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2009 στο Ξενοδοχείο «Το Μάτι», τιμώμενοι προσκεκλημένοι του Συλλόγου ήταν εκπρόσωποι των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας που έλαβαν μέρος στις πυροσβεστικές επιχειρήσεις αλλά και της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Νέας Μάκρης. Συγκεκριμένα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υποπτέραρχος Διοικητής αεροπορικής υποστήριξης, κ. Κωνσταντίνος Ιατρίδης, ο Σμήναρχος Διοικητής μοίρας 355 των καναντέρ 215, κ. Δημήτριος Καλογιάννης, ο Αντισμήναρχος Διοικητής μοίρας 383 των καναντέρ 455, κ. Ευστράτιος Βακερλής, ο Αντισμήναρχος της μοίρας 355, κ. Μανώλης Ζωιτσάκης, ο Σμηναγός κ. Στέφανος Μαυράκης, ο Σμηναγός κ. Παναγιώτης Δελημπέκης, ο Ανθυποσμηναγός κ. Χρήστος Σταθάς, ο Διοικητής Αντιπύραρχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης κ. Παπαδάκης και,ο Επιπυραγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης κ. Παπαδόπουλος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα των παρευρισκομένων και θερμές ευχαριστίες προς τους πιλότους από τον Πρόεδρο του νέου ΔΣ, κ. Πάνο Φόρτη, για την αυτοθυσία και την αυταπάρνησή τους κατά το δύσκολο και επίπονο έργο τους. Ακολούθησε σύντομη ομιλία του προέδρου του απερχόμενου ΔΣ, κ. Νίκου Γιαννή, ο οποίος αναφέρθηκε στις έως τώρα δράσεις και ενέργειες του Συλλόγου και των ενεργών μελών του για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής. Στη συνέχεια, η αντιπρόεδρος κα Λιάνα Κωνσταντίνου που παρουσίαζε την εκδήλωση, κάλεσε τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης για την επίδοση αναμνηστικών δώρων. Συγκεκριμένα, τη βράβευση πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Ραφήνας κ. Ανδρέας Κεχαγιόγλου, ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας κ. Δαμιανός Φαφούτης, ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλειος Κουλουμπής, εκπροσωπώντας τον Δημάρχο Νέας Μάκρης, ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Σπυρίδωνας Ζαγάρης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Νέας Μάκρης κ. Χρήστος Κατσαρός, και ο δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας, κ. Μπουρνούς
Τέλος, έγινε παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που απαρτίζεται από τους κ. Πάνο Φόρτη-Πρόεδρο, κα Όλγα Αλεξοπούλου-Αντιπρόεδρο για Ραφήνα, κα Λιάνα Κωνσταντίνου-Αντιπρόεδρο για Νέα Μάκρη, κα Βασιλική Δίπλα-Γραμματέα, κα Σταυρούλα Βρετζάκη-Ταμία, κ. Αντώνη Μεγρέμη, κα. Μαρία Μήλα, κα. Αθηνά Μπαλοπούλου κα. Στέλλα Ρώσση-Μέλη, κα Ζέφη Σπυροπούλου-Αναπληρωματικό Μέλος.
Στη συνέχεια της βραδιάς προσφέρθηκε κοκτέηλ και οι κάτοικοι της περιοχής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν προσωπικά τους τιμώμενους πιλότους και να συζητήσουν μαζί τους για το δύσκολο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι κοινόχρηστοι χώροι του Νέου Βουτζά