Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Έλα κι εσύ στον κλασικό μαραθώνιο την Κυριακή!



Την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, όλοι εμείς στον Νέο Βουτζά θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε τη χαρά της συμμετοχής στον ετήσιο κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τον μόνο ανάμεσα σε εκατοντάδες Μαραθώνιους στον κόσμο που ονομάζεται «κλασικός».

Ξεκινάει από τον Μαραθώνα στις 9 το πρωϊ, διέρχεται από τον ιστορικό χώρο του Τύμβου, περνάει δίπλα από τα σπίτια μας και συνεχίζει καταλήγοντας στο Καλλιμάρμαρο.

Μέσα στην ατμόσφαιρα εθνικής κατάθλιψης και καταχνιάς που ζούμε όλοι μας, έχουμε ανάγκη από μια νέα, κοινή αφετηρία επανεκτίμησης και επανάκτησης των αξιών που διαχρονικά μεταφέρει η Ελλάδα μέσα από την ιστορία και τον πολιτισμό της. Αξίες που συνδέονται με την δύναμη, την θέληση και την ικανότητα των Ελλήνων, να ξεπερνούν ενωμένοι τις δύσκολες στιγμές.

Ας γίνει λοιπόν αυτός ο Μαραθώνιος, και η δική μας αφετηρία προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα και να ζήσουμε μαζί την χαρά της συμμετοχής σε ένα παγκόσμιο διαχρονικό πολιτισμικό γεγονός.

Ας βρεθούμε όλοι μαζί κατά μήκος της Μαραθώνος και κυρίως στην πρώτη είσοδο του Ν. Βουτζά, στην Χρ. Σμύρνης, το πρωί της Κυριακής 13 Νοεμβρίου, στηρίζοντας και επευφημώντας την προσπάθεια χιλιάδων αθλητών από όλο τον κόσμο.

Ελάτε μαζί με τους φίλους και γείτονες σας και απολαύστε μια κορυφαία αθλητική, ιστορική και πολιτισμική εμπειρία.

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι κοινόχρηστοι χώροι του Νέου Βουτζά