Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Πανευρωπαϊκές διακρίσεις στο Παγκράτιο!!! Μπράβο παιδιά!!!!






Στις 24 Νοεμβρίου Αναχώρησε η Εθνική Ομάδα Παγκρατίου Αθλήματος την οποία στελέχωσαν 83 αθλητές και αθλήτριες για το Salerno της Ιταλίας όπου και πραγματοποιήθηκε το 2ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος την 25 και 26 Νοεμβρίου.


 
Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν δέκα χώρες και πάνω από 200 αθλητές . Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας κατέκτησαν συνολικά 25 χρυσά, 20 αργυρά και 25 χάλκινα μετάλλια και η χώρα μας κατέκτησε την πρώτη θέση. 

Ο Συλλογός μας συμμετείχε με δύο αθλητές οι οποίοι διακρίθηκαν στον ¨Αγών Παγκρατίου¨. Πιο συγκεκιμένα η Σμαράγδα Μπερέτη  κατέκτησε την 2η θέση στις κορασίδες 14-15 ετών στα -55 κιλά και ο Χρήστος Γκούβας  την 3η θέση στους άντρες άνω των 20 ετών στα -77 κιλά.
Επόμενος στόχος των αθλητών μας το Πρωτάθλημα Πυξ Λαξ και ΜΜΑ τον Φεβρουάριο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος τον Απρίλιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι καθώς η ΕΟΠΑ δεν συμβάλλει με επιχορήγηση, οι αθλητές κάλυψαν με δική τους δαπάνη τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα και με την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου  που τους εξασφάλισε τα  αεροπορικά εισητήρια. 

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά 20.00 - 22.30 εκτός Τετάρτης, για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία απευθυνθείτε στο τηλ. 6973980400 (προπονητής)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι κοινόχρηστοι χώροι του Νέου Βουτζά